Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Ви не пройшли ідентифікацію (
Вхід
)
Політика конфіденційності
Розклад занять
Корисні посилання
Вивчаємо LMS Moodle
Працюємо з тестами
Web-cайт коледжу
Інформація про курс
На головну
Курси
НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС
Курси (дисципліни) по відділенням та спеціальностям
ВЕТЕРИНАРНО-ТЕХНОЛОГІЧНЕ
[181] Харчові технології (спеціалізація: "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса")
Охорона праці в галузі [КОП]
Резюме
Охорона праці в галузі [КОП]
ОПвГ - 2кр.ECTS ; всього годин 60, із них : 8год. ПЗ, 22год.ЛЗ, 30год. СРС
Викладач:
Кривенька Ольга Петрівна
Охорона праці в галузі [КОП]
На головну