Перейти до головного вмісту
Бокова панель
Ви не пройшли ідентифікацію (
Вхід
)
Політика конфіденційності
Розклад занять
Корисні посилання
Вивчаємо LMS Moodle
Працюємо з тестами
Web-cайт коледжу
Інформація про курс
На головну
Курси
НАВЧАЛЬНИЙ ПРОЦЕС
Курси (дисципліни) по відділенням та спеціальностям
ВЕТЕРИНАРНО-ТЕХНОЛОГІЧНЕ
[181] Харчові технології (спеціалізація: "Технології зберігання, консервування та переробки м’яса")
Мікробіологія м'яса і м'ясопродуктів
Резюме
Мікробіологія м'яса і м'ясопродуктів
ММ - 3кр. ECTS ; всього годин : 90, в тому числі 14год. ЛЗ, 18год..ЛПЗ, 58год. СРС
Викладач:
Кривенька Ольга Петрівна
Мікробіологія м'яса і м'ясопродуктів
На головну